Teambuilding
Møde, konference, kursus, træning og undervisning.
Med hele 43 m2. flytbart lokale, som indeholder både, lys, varme, musik og klimaanlæg, er Event Trucken optimal for dit næste teambuilding arrangement, coaching event eller kursusdag.
Hvorfor sidde i et konferencelokale på et hotel eller i et dødsygt mødelokale på jeres arbejdsplads, hvis muligheden for at rykke ud er til stede.
Om det skal være ved stranden, på havnefronten, i skoven, på en mark eller i en park, så er det muligt at sætte event trucken op, hvor det passer jer.
Vi bruger ca. 30 min på opsætning, og herefter er den klar til jeres ryk ind.
Hvordan I bruger trucken er stort set op til jer, og vi står naturligvis gerne til rådighed med klargøring og indretning, hvis I har behov for det.
Blind box challenge
I ved ikke på forhånd hvad I skal kreere. I får udleveret en række lækre råvarer og der fastsættes et tidspunkt hvor maden skal være klar. Det er så Jeres opgave i Gruppen at finde ud af hvordan I vil lave og servere maden.
Der vil altid være et stort udvalg af dagligdags råvarer til kurserne. Såsom: salt, peber, sukker, olier, vine, melprodukter, mejerivarer, friske krydderurter og krydderier.
Eksempel på menu
Forret: Hele skærising, fennikel, dild, grønne asparges, citron, kørvel, brød.
Hovedret: Rib Eye Steak, pak choy kål, mini kartofler, oksefond, fløde, bacon, rabarber, vin.
Dessert: Ananas, sukker, fløde, bær, valnødder, vanilje.
Den ”rimelig” sikre
Menuen er givet på forhånd, og I ved hvor I skal hen. Retterne gennemgås, så I har en opskrift at forholde Jer til. Selvfølgelig kan Jeres kreative evner benyttes, hvis I vil ændre lidt på detaljerne.
Eksempel på menu
Forret: Pil rejer med Peberfrugtdip, urtemayo, og rugbrødschips.
Hovedret: Glaseret og letrøget lammekrone med sellericreme, løgmarmelade, portvinsglace og fyldte svampe.
Dessert: Crepes zuzette med is.
Udfordrende
Mange af retterne er givet på forhånd, men I vil få nogle råvarer som I selv skal trylle med. Grilleksperterne hjælper selvfølgelig til, hvis I er helt blanke på udfordringerne.
Eksempel på menu/råvarer
Forret: Skindsteget kulmule med safranmuslingefond og æble/jordskokke cremesuppe.
Hovedret: Svamperisotto med freestyle unghanebryst og sprødt skind.
Dessert: Blødende chokoladefondant med freestyle bær.
Teambuilding forslag
Prøv f. eks det vildt populære grillteambuilding, hor I sammen med kollegerne Udfordres i en grilldyst, hvor dine evner som grillkok og din organisatoriske sans sættes på prøve. Steg den bedste bøf, anret den flotteste tallerken, eller hiv et es op af ærmet, som ikke lige var ventet.
Med et grill teambuilding arrangement er du sikret en festlig dag/aften. Udover du med garanti får kreeret noget lækkert mad, får I set hinanden fra en anden side end I er vant til. Hvem er egentlig bedst i et køkken/ved grillen, hvem har flair for at anrette en flot tallerken, og hvem har bare gået og skjult sine talenter, og pludselig agerer chefkokken der tager styringen når der skal serveres mad.
I en hyggelig og afslappet atmosfære, guides I igennem arrangementet, så I uanset Jeres evner ved grillen er både mætte og en god grilloplevelse rigere til slut.
Eller hvad med en aktiv dag med MTB, Havkajak, SUP, Saunagus afsluttende med lækker grillemenu serveret i Event Trucken med dertilhørende drikkevarer. I kan selvfølgelig også selv være med til at tilberede en del af maden, og stege en stor Rib Eye cavaman style, eller lære at rulle en pizza ud som en ægte proff.
Udfordre dig selv og dine kolleger med fysiske aktiviteter i løbet af dagen. Sammenhold og samarbejde er nøgleordene og konkurrencemomentet er jo næsten et must.
Jeres eget teambuilding event
Måske I selv har teambuildingdelen på plads, men ”basen” mangler. Event Trucken kommer naturligvis til dit favorit spot.
Et Teambuilding arrangements varighed afhænger af jeres ønsker og behov.
Destination og planlægning
Du bestemmer hvor arrangementet skal afholdes. Skal der grilles fisk på stranden eller vildt ved skoven? Det her helt op til dig.
“Sammen med Torben Svendsen, Hjørring Kommune, skulle vi lave en temadag med fokus på samarbejde, glæde og fællesskab. Vi stod selv for indholdet på dagen, men rammen for hele dagen, var Event Truck, hvor vi både kunne gennemføre undervisning, have gode snakke, spise aftensmad – og lige udenfor kørte grillerne til både frokost og aften. Det var perfekt, og deltagerne var stolte af selv at lave en gourmet menu på grill, som de kunne servere for hinanden. Fedt koncept, hvor der både er læring, glæde og stolthed – og rigtig god mad. Det fungerede bare, fra start til slut. Det er ikke sidste gang vi samarbejder med Martin Mygdam med Event Trucken om sådanne arrangementer.”