Reception

Fest, middag, jubilæum, åbent hus og mærkedage.

Har du styr på hvor du skal holde din næste reception? Drømmer du måske om at være i det fri, ved Vesterhavet, ved en stor flot sø, eller mangler du bare lige lokalet på din egen villavej.

Med Event truck kan vi komme med et mobilt lokale hvori I kan servicere jeres gæster.

Dæk f. eks op i det fri og brug event Trucken til buffet og bar, sjove festspil, loungeområde mm.

Eller dæk op til spisning i Event trucken og lad os servere maden for dine gæster fra lækkert mad lavet på griller lige udenfor.

Uanset hvordan du vælger setuppet, får dine gæster en unik og anderledes oplevelse ud over det sædvanlige.

Der kan dækkes op til 35 gæster i Event Trucken, og hvis vejret tillader det, kan “terrassen” på første sal ligeledes benyttes, med ca. 15 personer siddende.

Sammen finder vi den perfekte løsning for dit arrangement. Det er også muligt at bestille en fremvisning af trucken.

Sæt gæsterne i en bus, giv den en drink i hånden, og kør ud i det fri, uvidende om hvad der skal ske. Kør ind i en dyb skov og i en lysning møder du et klargjort festlokale, hvori vi står klar med en femrettes menu, kreeret på grillerne som gæsterne går forbi med sanserne helt åbne, inden de tager plads i det fint opdækkede mobile lokale. Maden akkompagneres af fantastiske drikke, og en musiker tager plads på en højstol med akustisk musik til maden.

Det er kun fantasien der sætter grænserne og vi er altid med på dine vildeste ideer.

Vi har stor erfaring i at afholde og servicere fester og receptioner og kan stå for alt hvad I behøver, Så I skal bare sørge for at møde op, nyde dagen og hygge om jeres gæster.

Destination og planlægning

Drømmer du om at holde dir arranement i det fri, ved havet, ved en sø eller mangler du bare et lokale?

“Aalborg Håndbold har i flere omgange haft fornøjelsen af at bruge Martin og hans crew, når vi har inviteret vore sponsorere til VIP arrangementer i forbindelse med vores håndboldkampe i Gigantium. Det har altid været ved udvalgte kampe, hvor vi har valgt at give den ekstra gas, så gæsterne har kunnet få en helt unik madoplevelse. Normalt spiser vores VIP gæster altid før kampen, men de gange Martin har været på banen, både med Team fra Weber og fra Napoleon, har det været efter kampen og der er blevet skruet ekstra op for blusset både på mad, drikke og fest. Vi taler altså om 4-500 mennesker der får serveret portionsanrettet mad, fadservering, buffet og meget mere, som har vi oplevet fra Martins hånd. Og så er det sågar tilberedt på grill lige foran gæsterne. Det gør altså bare et eller andet. Maden, servicen og oplevelsen har altid været tip top, og det er noget af det vores gæster taler længe og rosende om bagefter.”

Jan Larsen

Direktør, Aalborg Håndbold