Promotion

Nærværende og imødekommende markedsføring.

Event Trucken er med sine 43 m2, det helt optimale udstillingsvindue/showroom for dig, der gerne vil komme endnu tættere på dine kunder med dit produkt. Skil dig ud fra andre mobile løsninger med en iøjnefaldende løsning som brander igennem både indvendig og udvendig. Den udvendige del af Trucken kan efter ønske udsmykkes med jeres logo og identitet, så I virkelig får brandet jeres produkt.

Du brander sågar din virksomhed mens vi ruller på motorvejen, med fuld foliering af event truckens udvendige sider. Brug også tagterrassens vægge til branding af dine produkter.

Når du booker Event Trucken står den som udgangspunkt med et helt ”rå” lokale, og kan indrettes så du på bedst vis får præsenteret dit produkt. Lokalet er let at indrette og bag væggene og i skabe er der stor plads til meget af det du behøver, så du kan have alt med i Trucken på din promotion tour.

Skal du bruge hjælp til indretning, ideer eller lign, stiller vi os naturligvis også gerne til rådighed.

Reoler, stole borde eller anden POS materiale kan i stort omfang fastgøres i gulvet, så det ikke nødvendigvis behøver at tages ned under transport.

Mobil markedsføring så det basker. Det er også muligt at bestille en fremvisning af trucken.
Trucken kan indrettes og skræddersyes efter behov, og er ideel til provering af eksisterende produkter og nye lanceringer.
$
Slås ud og gøres klar på ca. 30 min.
$
Strømudtag hele vejen hen bag væggene
$
Dæmpbar og flytbar muligheder for belysning
$
Anlæg til afspilning af musik
$
Skærm/skærme til visning af præsentationsvideo eller lign
$
Vægge med bagved læggende lys, der kan tilpasses efter behov

Destination og planlægning

Reklamesøjle eller mobilt showroom. Event Trucken kan leveres til din destination.
“Martin Mygdam stod for planlægning, levering og servering af mad og drikke til vores jubilæumsfest for ca. 200 gæster i telt. Martin leverede en anderledes, men helt igennem forrygende menu til vores gæster, som i den grad blev bemærket. Vi fik usædvanligt mange positive tilbagemeldinger – også efter selve dagen. Det smagte virkelig godt og tog sig rigtig godt ud med servering ved bordene. Martin havde også sørget for personalet til arrangementet og de mødte os med smil, hjælpsomhed og stort overblik. Der manglede alrig noget nogen steder. Det var en virkelig god oplevelse og jeg kontakter straks Martin, næste gang vi skal holde et større arrangement.”
Margrethe Brandt

Direktør, Stepto