Event Truck til Tall Ships Races i Aalborg

Event Trucken skaber unikke oplevelser på Tall Ships Races i Aalborg

Tall Ships Races er en årlig kapsejlads, der afholdes i forskellige havne verden over. I 2022 var begivenheden tilbage i Aalborg, hvor mere end 700.000 begejstrede besøgende samledes for at fejre det store event. Som en del af dette unikke arrangement var Event Trucken til stede i samarbejde med A. Enggaard og Thorkild Kristensen, og tilbød en uforglemmelig oplevelse for besøgende på havnen. 

De havde lejet Event Trucken under hele eventet, trucken blev brugt som et sted på havnen til at tage imod kunder. Her blev der serveret både mad og drikke leveret af Myggens.dk, derudover blev der serveret kaffe og fremvist lejligheder. 

Skab synlighed med en brandet Event Truck

Til tourens sponsorer og VIP-gæster lagde Event Truck faciliteter til oplevelser udover det sædvanlige. Her kunne der slappes af i SackIt loungemøbler, nydes velsmagende grillmad fra Myggens og kigges golf fra tagterrassen på Event Truck.

Hele oplevelsen og området var desuden pakket ind i sponsorens brandidentitet, hvorfra deres brand blev eksponeret for de mange tusinder der gæstede hul 10.

A. Enggaards reception 

Under Tall Ships Races afholdt A. Enggaard en reception på en af de store både lørdag. Båden var placeret tæt ved siden af Event Trucken, og der var en fantastisk synergi mellem receptionen og trucken. Senere på aftenen havde vi besøg af omkring 50 personer på taget af trucken efter receptionen. De nød den førsteklasses udsigt til det store fyrværkerishow.

Ønsker du et lignende setup til dit event?

Så kontakt os på knappen.