Event Truck til DHL-stafetten i Aalborg

Event Truck er med til Danmarks største motionsløb

Hvert år byder DHL-stafetten op til sjov og hygge for Danmarks virksomheder, på tværs af hele landet. Hele 47.000 motionister deltager i løbet af tre dage, hvor den står på 5×5 km stafetløb og i år var Event Truck med i Aalborg.

Da startskuddet lød i Lindholm Fjordpark, var det med Event Truck som start og slutscene til årets løb. Løbets speaker sparkede nemlig løbet i gang fra toppen af Event Truck’ens tagterrasse, hvor der i løbet af stafetløbet også blev spillet sprøde toner fra en DJ.

En alsidig løsning til sportsarrangementer

Når du booker Event Trucken får du fuld råderum til at designe det univers du drømmer om og har behov for. Hvor toppen agerede fokuspunkt for deltagere til DHL, fungerede det 43 m2 store rum i trucken som medarbejderlokale til omklædning, klargøring og koordinering. Samtidig var selve trucken blevet beklædt i DHL-folie, så deltagerne havde et tydeligt pejlemærke og arrangørerne, en stor reklamesøjle.

Fleksibelt setup på bare 1 time

Fleksibilitet og effektivitet er nøgleord for os i oplevelsesbranchen. Derfor gør vi også en dyd ud af, at kunne leverer og opsætte Event Trucken til dig, på bare én time.

Alt er sat på plads, strømmen er tilkoblet og alt er rullet ud – nemt, hurtigt og effektivt!

Det synes arrangøren: “Fantastisk service”

Tre dages DHL-stafet med Event Trucken som start- og slutscene, blev sluttet af med en fin anmeldelse. Læs den her:

“Det har været en fornøjelse at arbejde med Martin og Event Truck! Der var god kommunikation fra start og han var meget fleksibel i forhold til det setup vi ønskede til DHL stafetten. Så alt i alt en fantastisk service…”

Rasmus Schøn – Eventmedarbejder, Aalborg Atletik

Ønsker du et lignende setup til dit event?

Så kontakt os på knappen.