Hvem er Event Truck?

Om os

Event Truck designer mobile brand-oplevelser for virksomheder, som vil skille sig ud og gøre indtryk! Pakket ind i dit brandunivers forbinder vi salg, marketing og mennesker i oplevelser udover det sædvanlige. Det er mobil markedsføring, som giver dig mulighed for at være der, hvor dine kunder er!
N

Skræddersyet mobile brand-oplevelser

N

Tilpasset arrangementer efter behov

Vores mission

Event Truck tilbyder med sine 43 m2, det helt optimale udstillingsvindue/showroom for virksomheder, der gerne vil komme endnu tættere på dine kunder med dit produkt. Event Truck får virksomheder til at skille ud fra mængden, og være til stede med både indvendig og udvendig branding, lige der hvor kundeflowet er bedst.

Vores vision

Hos Event Truck sætter vi pris på glade kunder for det ligger os naturligt at skabe gode oplevelser, fællesskab og at bygge længerevarende samarbejder. Vores Event Truck skaber det optimale rum for virksomheden, der gerne vil tættere på dine kunder.

Vores historie

Event Truck startede, da Martin Mygdam fra Myggen’s skulle bruge et mobilt lokale til at afholde sine populære grill-teambuilding arrangementer. Martin kunne se, at Event Truck kunne bruges til mere end kun teambuilding. Han så efterspørgslen på at bruge den som mobil markedsføring, der giver virksomheder mulighed for at være der, hvor deres kunder er.