Company Days

Golfdag, motorløb, cykelløb og ridestævne.

Skal rammerne omkring din company day overgå de andre med flere længder.

Store sportslige begivenheder, danner ofte rammerne omkring virksomhedernes Company Days, og der er ikke meget der samler os som interessen omkring sport.

Men hvorfor ikke lige tage den en tand længere, og få dit helt eget VIP område/lokale.

Udover at du kan brande din egen eller måske en kundes virksomhed ved en foliering af trucken i eget logo, miljøbilleder, har I muligheden for at give jeres gæster noget helt unikt.

Ofte mødes man af en flok hvide telte, hvor den ene ligner den anden.

Med Event Trucken skiller I jer ud fra mængden. Flagene som vejer 14 meter oppe ses på lang afstand, og I sidder i et lyst, hyggeligt, tørt og tempereret lokale, som er jeres helt egen base. I kan lade os stå for forplejningen og få lige netop den menu som I ønsker jeres gæster skal have.

1. sal kan benyttes til at få det store overblik, og med en rigtige placering står I pludselig med hovederne 4 meter over alle andre, og har det gyldne overblik over dagens sportlige event.

Vi kan selvfølgelig slå en bar op på taget, lave et loungeområde på eller udenfor trucken, så det samtidig er et lille pusterum i en ellers hektisk dag med gang i den.

Unikke rammer til sportslige begivenheder. Det er også muligt at bestille en fremvisning af trucken.

Du ankommer til made in Denmark, og er klar på en stor golfdag. Vejen derind er lang og du er måske allerede lidt småtræt, da du har været tidligt i gang.

Men du kommer til banen, de kendte spillere er i gang og du liver op. Du følger en favorit en tre huller og en time er allerede gået. Ved hul 7 skal du mødes med de andre. Du er blevet lidt småsulten og ved at du er budt på mad der hvor du skal hen. men at stå i kø for at få en fransk og en bajer er altså alligevel fristende.

Som du vader op langs hul 7, kan du godt se flagene vejre fra det firma der inviterede dig. Det ser sgu godt ud. Du når frem. Bliver mødt af andre du kender og kan dufte maden der kreeres på grillerne udenfor trucken. På toppen står en flok og ser på golf med en drink i hånden, og du bliver på vej derop smidt afsted med en lille tallerken med lækkerier fra grillen. Godt nok er golf fedt, men vi bliver sgu lige her lidt. For du bliver serviceret i hoved og R.. og dagen er bare lige blevet endnu bedre.

Destination og planlægning

Opret dit eget VIP område ved fx større sportsbegivenheder.

“Job Vision har brugt Event Trucken flere gange. Hver gang har det været en stor oplevelse. Martin tryller den ene herlighed frem efter den anden. Vi har altid givet Martin et budget med frie rammer til selv, at sammensætte menuen. Det har bestemt ikke skuffet. Martin leverer sublimt mad, den bedste service og giver en god oplevelse. Vi kan på det varmeste anbefale Martin og giver vores bedste anbefaling med.”

Juliette Guldberg

Direktør, Job Vision